Kompetencer

2Trace er en førende spiller indenfor RFID løsninger.

Vi udvikler, sælger, implementerer og vedligeholder løsninger baseret på stregkoder og RFID til automatisering af produktions- og logistikdata i industrien.

 

Vi har kompetencer og mange års erfaring inden for integration mod de gængse økonomisystemer (MBS, SAP etc.), Business Intelligence samt CRM systemer.

 

Vi tilbyder alle vigtige systemkomponenter og kompetencer, som indgår i en totalløsning med RFID teknologi.

 

Ved at gøre data fra produktionsgulvet og/eller forsyningskæden synlige og tilgængelige, omdanner man samtidig informationer til ledelsesværktøj, som gør det muligt at måle og justere sine produktions- og forsyningskæder i realtid.

 

Koncept med fokus på rådgivning

Vores kunder efterspørger i højere grad forståelse, indlevelsesevne, erfaring, idriftsættelse- og vedligeholdelse af sikkerheden.

 

Det er os magtpåliggende, at du som kunde har tillid til vores evner til at indfri forventningerne. Derfor er et optimalt resultat ensbetydende med den korrekte rådgivning og valg af hardware samt tilretning og udvikling af løsningen, så den passer ind i din aktuelle situation.

 

Fokus er rettet mod at kvalificere og levere løsninger,der optimerer lønsomheden og processerne forbundet med produktion, logistik og service.
Ligeledes er det målsætningen, at løsningerne giver vores kunders kunder en forøget service, i form af bedre og mere præcis information omkring leveringsevne, kvalitet og tilgængelighed samt andre værdifulde produktions- og logistiske informationer.


Michael Winther

COO

Tlf: +45 40 85 48 85

Michael Jensen

CEO

Tlf: +45 26 14 95 92

Lasse Cederquist

VP Sales

Tlf: +45 31 32 00 65

Service Desk

Tlf: 70 70 77 15