Om 2Trace

Idegrundlag

Vores idégrundlag danner rammen for, hvem vi er. Det indeholder en mission, en vision og fire (4E’er) kerneværdier, der er centrum for selskabets handlinger, både overfor kunder, leverandører og  samarbejdspartnere.

 

Empati

Indlevelsesevne i samt forståelse for kundens behov.

 

Energi

Enhver opgave løses med stor entusiasme og energi, fordi den løser kundernes problemer og tilfører dem værdi.

 

Essens

Vi er eksperter på mange områder og kommer som regel til kernen af problemerne, hvor man formår at skabe praktiske og effektive løsninger.

 

Effekt

Vi arbejder med konstant fokus på at tilføre kunderne størst mulig værdi. Dette stiller krav til virksomheden om, at arbejdet skal have målbar effekt.

 

Mission

Vores mission er at tilføre vores kunder værdi gennem at være den førende leverandør af praktiske og effektive løsninger, som hurtigt og nemt kan implementeres med vægt på løsninger indenfor Datafangst og RFID.

 

Vision

Vores vision fungerer som drivkraft og motivation for arbejdet: Vi sætter en dyd i at være innovative, trendsættende og engagerede i kunder og medarbejdere.
Vores målsætning er at skabe en dynamisk virksomhed og en attraktiv arbejdsplads, der tiltrækker kvalificerede og motiverede medarbejdere.


Michael Winther

COO

Tlf: +45 40 85 48 85

Michael Jensen

CEO

Tlf: +45 26 14 95 92

Lasse Cederquist

VP Sales

Tlf: +45 31 32 00 65

Service Desk

Tlf: 70 70 77 15