Laundry Tagsys

Avanceret system med RFID til administration af tekstilbeholdninger og optimering af vaskeriprocesser

Optimér dinevaskeriprocesser

Ud over at eliminere arbejdsintensive manuelle opgaver  – som f.eks. håndtering og optælling af snavsede tekstiler – og sikre en hurtigere vaskeproces, giver ACUITY andre fordele:

 

Ved at udnytte  RFID og trådløse teknologier, kan vaskeriets personale identificere og registrere hundredvis af tekstiler og hændelser. Rapportering i realtid giver præcise opgørelser over linnedets faktiske placering, forbrug og livscyklus. Disse værdifulde oplysninger kan bruges aktivt til at reducere tab og misbrug af tekstiler, spare på nyindkøb og overvåge vaskeriprocesserne.

 

ACUITY’s præcision og realtids lagerstyring hjælper med at forbedre produktionsplanlægningen, forebygge situationer med manglende linned, overholde leveringstiderne og forbedre den overordnede kundeservice.

 

Styrk din kunderelationer

ACUITY hjælper dig med at identificere kundernes forbrugsmønstre og tekstilmængder. Det gør din fakturering mere præcis, herunder pay-per-use, mistede tekstiler, reparationer m.v. – Det åbner samtidig mulighed for at styrke kunderelationen ved at udvikle nye værdiskabende services og nye modeller for fakturering.

 

ACUITY gør det muligt at tilbyde nye services til dine kunder som f.eks. realtids-opgørelser over deres egne lagre, sporing af tekstilbure og overvågning af linnedets holdbarhed og livscyklus. En stærk basis for at overveje nye, mere konkurrencedygtige forretningsmodeller.

 

Processer og sporing

ACUITY optimerer forretningsprocesserne og tekstilbeholdningen:

 • RFID-mærkning og registrering af linned i systemet
 • Styring af data om snavsede tekstiler modtaget på transportbånd, i bure eller sække
 • Monitorering af vaske- og sorteringsprocesser
 • Kontrol med data om opbevaring eller forsendelse af rene tekstiler
 • Sporing af linnedbure hos kunderne
 • Identifikation af brugte/misbrugte tekstiler
 • Yderligere processer som f.eks. linnedsøgning eller on-site lageropgørelse

 

Unikke rapporterings- og analysefunktioner

ACUITY genererer interaktive dashboards og rapporter i realtid for at optimere rotationen af linned i vaskeriet og hos kunderne. Det opfylder bl.a. disse krav til forretning og drift:

 • Visualisér din tekstilbeholdning hos kunden i realtid
 • Administrér data om snavset linned for en bedre planlægning af vask og tage højde for leverancer
 • Se den aktuelle status, placering og fordeling af hvert eneste stykke tekstil
 • Hent oplysninger om tabte eller fejlplacerede tekstiler – hvor de blev set sidst, og hvor længe har de været forsvundet
 • Administrér linnedbure i realtid

 

Fleksibilitet og skalerbarhed

ACUITY er fleksibel, skalerbar, og kan tilpasses til de nye krav, som tekstiludlejere stiller – i form af mange lokationer, mængden af tekstiler og behov for en effektiv IT-infrastruktur.

 

Uanset miljø indsamler ACUITY felt/kundedata til en central database og giver mulighed for at lave detaljerede analyser. Leveringen, konsistensen og tilgængeligheden af disse data påvirkes ikke af fejl på netværk eller infrastrukturen.


Michael Winther

COO

Tlf: +45 40 85 48 85

Michael Jensen

CEO

Tlf: +45 26 14 95 92

Lasse Cederquist

VP Sales

Tlf: +45 31 32 00 65

Service Desk

Tlf: 70 70 77 15